3.009 ofertas de emprego em gastronomia e turismo
301-325 de 3.009 vagas de emprego
- Agente De Reservas 22
- Agente De Viagens 26
- Ajudante de cozinha 24
- Anfitrião 69
- Assistente De Cozinha 574
- Barman 77
- Bartender 36
- Chef 143
- Chefe De Cozinha 27
- Chefe De Restaurante 113
- Concierge 23
- Copeira 133
- Gerente de buffet 311
- Gerente De Hotel 906
- Governanta 37
- Guia 80
- Hostess 35
- Pasteleiro 42
- Recepcionista De Hotel 56
- Sommelier 21
- vincci hoteles 24
- tivoli hotels & resorts 20
- amorim 14
- blue&green hotels 7
- hoti hoteis 7
- kcs it 6
- vila vita parc resort & spa 6
- one 4
- united investments portugal 4
- douro azul 3
- Autônomo 3
- Efetivo 56
- Estágio 16
- Não definido 2
- Prestador de Serviço
- Temporário 4
- 12x36
- A combinar
- Jornada flexível
- Período integral 89
- Tempo parcial 28
- Último dia 0
- Última semana 1.872
-
Hotel Manager (M/F)
Mystic Invest Porto, Porto
Company DescriptionMystic Cruises is a leading expedition ocean cruise line that offers an intimate and eco-friendly way to explore some of the most breathtakin
Bruto/anual: 60.000€
Há 2 dias em WhatjobsRelatório -
Junior Sous Chef
Celebrity Cruises Porto, Porto
KEY RESPONSIBILITIESDirects, coaches, supports, supervises, and evaluates (with the Sous Chef) all direct reports. Must have excellent food knowledge and a full
Há 6 dias em WhatjobsRelatório -
Junior Sous Chef
Celebrity Cruises Portalegre, Portalegre
KEY RESPONSIBILITIESDirects, coaches, supports, supervises, and evaluates (with the Sous Chef) all direct reports. Must have excellent food knowledge and a full
Há 6 dias em WhatjobsRelatório -
Bi-Lingual Patient Liaison
Scout Vila Real, Vila Real
Established in 1996 and rebranded to Scout in 2024, we built our foundation on planning meetings for numerous organizations within the life sciences sector (Sco
Há 3 dias em WhatjobsRelatório -
General Manager – Dreams Madeira Resort Spa & Marina
Hyatt
Join to apply for the General Manager – Dreams Madeira Resort Spa & Marina role at Hyatt 1 day ago Be among the first 25 applicants Join to apply for the Genera
Bruto/anual: 100.000€
Há 5 dias em Talent.comRelatório -
Empregada de Andares - Hotel Estoril
Clan Lisboa, Lisboa
Descrição da EmpresaAtravés do Clan, é possível realizar de forma 100% digital todos os passos da jornada dos profissionais. Junta-te a nós e.te ao emprego em c
Há 7 dias em Vagas.ptRelatório -
Bi-Lingual Patient Liaison
Scout Castelo Branco, Castelo Branco
Established in 1996 and rebranded to Scout in 2024, we built our foundation on planning meetings for numerous organizations within the life sciences sector (Sco
Há 3 dias em WhatjobsRelatório -
Junior Sous Chef
Celebrity Cruises Lisboa, Lisboa
KEY RESPONSIBILITIESDirects, coaches, supports, supervises, and evaluates (with the Sous Chef) all direct reports. Must have excellent food knowledge and a full
Há 6 dias em WhatjobsRelatório -
Junior Sous Chef
Celebrity Cruises Funchal, Madeira
KEY RESPONSIBILITIESDirects, coaches, supports, supervises, and evaluates (with the Sous Chef) all direct reports. Must have excellent food knowledge and a full
Há 6 dias em WhatjobsRelatório -
Laundry Manager
Four Seasons Hotels and Resorts Lisboa, Lisboa
Join to apply for the Laundry Manager role at Four Seasons Hotels and ResortsJoin to apply for the Laundry Manager role at Four Seasons Hotels and ResortsGet AI
Bruto/anual: 80.000€
Há 2 dias em WhatjobsRelatório -
General Manager Dreams Madeira Resort Spa & Marina
Hyatt Madeira
Organization. Hyatt Summary At Hyatt, “We care for people so they can be their best” – a purpose that is lived every day through our values of Empathy, Integrit
Bruto/anual: 100.000€
Há 5 dias em Talent.comRelatório -
Cozinheiro de 2ª (M/F) – Ofir
Grupo Jorge Anjos Dume, Braga, Braga
A Jorge dos Anjos – Trabalho Temporário (Alvará n° 864/18, de 29/11). Se em processo de recrutamento para vaga Cozinheiro de 2ª em Ofir, Esposende, no distrito
Há 7 dias em Vagas.ptRelatório -
Junior Sous Chef
Celebrity Cruises Évora, Évora
KEY RESPONSIBILITIESDirects, coaches, supports, supervises, and evaluates (with the Sous Chef) all direct reports. Must have excellent food knowledge and a full
Há 6 dias em WhatjobsRelatório -
Junior Sous Chef
Celebrity Cruises Aveiro, Aveiro
KEY RESPONSIBILITIESDirects, coaches, supports, supervises, and evaluates (with the Sous Chef) all direct reports. Must have excellent food knowledge and a full
Há 6 dias em WhatjobsRelatório -
Bi-Lingual Patient Liaison
Scout Faro, Faro
Established in 1996 and rebranded to Scout in 2024, we built our foundation on planning meetings for numerous organizations within the life sciences sector (Sco
Há 3 dias em WhatjobsRelatório -
Hotel Manager
Grupo SmartRental Lisboa, Lisboa +1 Localização
Join our SmartRental team! SmartRental Group, is a young company with great dynamism, dedicated to the operation and management of properties for the tourism an
Bruto/anual: 60.000€
Há 6 dias em WhatjobsRelatório -
Hotel Manager (M/F)
Mystic Invest
Mystic Cruises is a leading expedition ocean cruise line that offers an intimate and eco-friendly way to explore some of the most breathtaking destinations in t
Bruto/anual: 80.000€
Há 5 dias em Talent.comRelatório -
Rececionista Guest Relation - Porto - Shiadu Boutique Guesth
Shiadu Boutique Guesthouses Porto, Porto
Empresas: Shiadu Boutique GuesthousesComo Rececionista na Shiadu Boutique Guesthouses, terás a oportunidade de trabalhar na Casa dos Lóios by Shiadu, localizada
Há 3 dias em Vagas.ptRelatório -
Guest Services Manager
Royal Caribbean Group Braga, Braga
Being a key member of the shipboard management team, the Guest Services Manager possesses a dynamic outgoing demeanor with a passion for delivering an industry
Há 6 dias em WhatjobsRelatório -
General Manager Dreams Madeira Resort Spa & Marina
Hyatt Portugal
Direct message the job poster from HyattEmployee Experience and Talent AcquisitionAt Hyatt, “We care for people so they can be their best” – a purpose that is l
Bruto/anual: 80.000€
Há 2 dias em WhatjobsRelatório -
General Manager Dreams Madeira Resort Spa & Marina
Descompagnons Trabalho Temporário Lda Portugal
At Hyatt, “We care for people so they can be their best” – a purpose that is lived every day through our values of Empathy, Integrity, Respect, Experimentation
Bruto/anual: 80.000€
Há 2 dias em WhatjobsRelatório -
Cozinheiro de 1ª para Hotel em Troia -
Laçarote Group Grândola, Setúbal
Empresas: Laçarote Group Elevada competência técnica domínio de técnicas de preparação, confeção e empratamento de pratos. Organização e autonomia capacidad
Há 9 dias em Talent.comRelatório -
Cozinheiro de 3ª (M/F) - Tróia Design Hotel -
Blue&Green Hotels Grândola, Setúbal
Empresas: Blue&Green Hotels & Resorts Detalhe da Oferta: O Tróia Design Hotel encontra-se neste momento a recrutar Cozinheiro/a de 3ª para reforçar a sua equipa
Há 9 dias em Talent.comRelatório -
Pastry Chef (M/F)
Ristorante Magnolia** Longiano
Descrição da Função Il candidato dovrà gestire in piena autonomia tutta la preparazione dei dessert, pre dessert, piccola pasticceria e panificati del ristorant
Há 7 dias em ExpressoEmpregoRelatório -
Cozinheiro(a) de 2ª
Hyatt Regency Lisboa Lisboa, Lisboa
...de excelência, inovação e atenção ao detalhe. Procuramos reforçar a nossa equipa com um(a) Cozinheiro(a) de 2ª que partilhe a nossa paixão pela gastronomia...
Há 20 dias em WhatjobsRelatório
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